İhsaniye İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 02722715194 (Müdür)
Belgegeçer : 02722715768 (Rehberlik Servisi)
WEB https://ihsaniyeibnisina.meb.k12.tr
Adres : Şahinler Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No 3 İHSANİYE/AFYONKARAHİSAR
VİZYON : Okulda verilen bilgileri becerileriyle birleştiren, sorumlu, empatik, sempatik ve kaliteli sağlık personelinin yetiştiği bölgemizdeki tek adres olarak tercih edilirken fark yaratan ve saygınlığı olan güzide bir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olmak.
MİSYON : Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda ; Toplumun sağlık personeli ihtiyacını karşılamak amacıyla mesleki bilgi ve becerilerle donatılmış, sağlık hizmetlerinin kalitesini daha da yükseltecek, sağlık hizmetlerine güveni artıracak, kendisi ve toplumuyla barışık, mesleğiyle ilgili yenilik ve gelişmeleri yakından takip eden ve sürekli kendini yenileyen milli, manevi, ahlaki ve insani değerleri benimseyen sağlık elemanları yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.00-16.58
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : HER 20 DK.DA BİR İLÇEMİZ İLE İL MERKEZİ ARASINDA ULAŞIM SÖZ KONUSUDUR.
Yerleşim Yeri : İLÇEMİZ 3300 NÜFUSLU KÜÇÜK BİR İLÇE OLMAKLA BİRLİKTE OLDUKÇA NEZİH VE ŞİRİN BİR İLÇEDİR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇEMİZİN İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 35 KM´DİR
Kontenjan Bilgileri : 172